Doprava

Způsoby dopravy

Snažíme se o to, abychom zboží v pořádku vyexpedovali a co nejdříve bylo u zákazníka. U všech typů přepravy je garantováno doručení do druhého dne od emailového potvrzení o odeslání zásilky.

 

Ceny dopravného

Způsob dopravy Dobírka Předem převodem Nákup nad 2500,-
Česká pošta 20,- Kč 0,- Kč 0,- Kč
PPL 20,- Kč 0,- Kč 0,- Kč
Slovensko Intime 149,- Kč - 0,- Kč
Osobní odběr 0,- Kč 0,- Kč 0,- Kč
Messenger po Praze 0,- - 0,- Kč

Cena dopravy je včetně 21% DPH

Pro dopravu zboží můžete vybrat následující způsoby:

 

  Obchodní balík České Pošty

 

Jsme smluvním partnerem České pošty. Zboží zasíláme obchodním balíkem, které se doručí přímo na udanou adresu do druhého pracovního dne od potvrzovacího emailu o vyexpedování zásilky. Pokud nebudete doma zastiženi, můžete si zboží vyzvednout na Vaší poště do 7 kalendářních dnů.

 

  INTIME Kurýrní služba na Slovensko

 

Nově expedujeme zboží i na Slovensko. Kurýrní služba Intime garantuje dobu dodání do 2 pracovních dní ode dne podání. Při převzetí zásilky zaplatíte danou částku v EUR podle aktuálního kurzu ČSOB v den podání. Cena se přepočítá v den převzetí z českých korun.

Zásilku můžete sledovat on-line na internetových stránkách Intime.cz po zadání konkrétního čísla zásilky, sledování zásilky on-line.

 

  PPL kurýrní služba 

 

 

Expresní přepravní služba, která doručí zboží až k Vám domů, do zaměstnání atd. Zásilku doručí následující den od potvrzovacího emailu o vyexpedování zásilky. V den doručení řidič kurýrní služby PPL telefonicky kontaktuje příjemce, domluví se na přibližném času doručení s informacemi o předání. Zásilky se standardně doručují v pracovních dnech mezi 8- 18 hodinou. V případě nezastižení se pokusí o předání hned druhý den.

Stejně jako u České pošty i zde můžete průběh zásilky sledovat  on-line.

 

Messenger po Praze

Doručení pouze po Praze tentýž den. Do 3h od provedení objednávky bude zásilka u vás. Objednávky messengerem přijímáme v naší pracovní době od 9-17h všední dny.

 

  Osobní odběr v Praze

 

Objednané zboží si můžete po předchozí domluvě osobně vyzvednout na odběrném místě v Praze 5.

Všechny kategorie